آگاهی داشتن افرادی که می خواهند عمل بینی انجام دهند در مورد مراحل جراحی بینی کمک شایانی خواهد نمود که با آسودگی خاطر و آمادگی بیشتری جراحی بینی را انجام دهند.
ما در این مقاله در مورد مراحل قبل عمل بینی از زمانی که تصمیم به جراحی بینی می گیرید تا روز جراحی بینی توضیحاتی را ذکر خواهیم نمود.
افراد متقاضی می توانند با دیدن عکس مراحل جراحی بینی طی فواصل زمانی مختلف بعد از جراحی بینی دکتر علیرضا پورصیرفی از بهترین جراح بینی در اصفهان و نمونه کارها که در گالری تصاویر سایت و اینستاگرام ایشان موجود می باشد با نحوه کار ایشان آشنا شوید.
مراحل جراحی بینی
مراحل جراحی بینی به طور کلی بسیار سخت یا پیچیده نیست اما انجام رینوپلاستی نیازمند صبر و شکیبایی و دقت بالا در رعایت مراقبت های بعد از جراحی به منظور رسیدن به نتایج عالی خواهد بود. برخی از اصلی ترین مراحل قبل از جراحی بینی شامل موارد زیر خواهند بود:
- دریافت مشاوره اولیه: در این مرحله، بیمار تحت معاینه توسط جراح قرار گرفته تا اهداف و انتظارات خود از جراحی را بیان کند. جراح نیز با بررسی بینی و نوع آن ، سابقه پزشکی بیمار را بررسی و عکسهایی از بینی گرفته میشود. سپس، جراح توضیح میدهد که چگونه جراحی میتواند ظاهر یا عملکرد بینی را تغییر دهد.
- عکس برداری و آماده سازی: قبل از جراحی، بیمار نیازمند انجام انجام برخی آزمایشات خون و سایر بررسیهای پزشکی از جمله گاهی سی تی اسکن سینوس داشته باشد.
- مراجعه به کلینیک : جراحی بینی معمولاً تحت بیهوشی عمومی یا بیحسی موضعی با آرام بخشی انجام میشود. بیمار باید روز عمل ناشتا بوده و غذا نخورده باشد.
- شروع فرایند جراحی: جراح برشهایی را در داخل بینی (روش بسته) یا در پایه بینی (روش باز) ایجاد میکند. سپس، بافتهای نرم و پوست بینی برداشته میشود تا به ساختار استخوانی و غضروفی دسترسی پیدا کند.
- تغییرات لازم در استخوان و غضروف بینی اعمال میشود. این تغییرات میتواند شامل کوچک کردن، بزرگ کردن، صاف کردن، یا تغییر شکل نوک بینی باشد.
- بستن برشها و پایان جراحی: پس از انجام تغییرات لازم، پوست و بافتهای نرم به محل اصلی خود بازگردانده و برشها بخیه زده می شوند. در نهایت، بینی با استفاده از پانسمان، گچ و اسپلینت برای محافظت و حفظ شکل جدید خود پوشانده میشود.
- مراقبت ها : در این مرحله تا انتهای دوره بهبودی (چند ماه) بیمار باید مراقبت های لازم و ضروری را انجام دهد . (کلیه دستورالعمل های پزشک)
- مرحله نهایی: در این مرحله بیمار چند روز بعد از عمل جراحی برای برداشتن گچ و پانسمان به پزشک مراجعه می کند. پس از آن فرایند استفاده از چسب بینی شروع شده و به مدتی که پزشک تعیین می کند ، بیمار از چسب بینی استفاده می کند.
توضیح مراحل جراحی بینی
ابتدا فرد با انجام تحقیقات و بررسی های لازم بهترین جراح بینی را انتخاب می کند چرا که جراح بینی نقش بسزایی را در ایجاد نتایج مطلوب ایفا می نماید.
فرد انتظار خود را از انجام جراحی بینی بیان می کند و بعد از اینکه جراح بینی ، بینی فرد را معاینه کرد به فرد یک دیدگاه کلی از نتیجه جراحی بینی خواهد داد.
آزمایشات لازم تجویز می شود و توصیه های ضروری در مورد اقدامات قبل از عمل بینی و مراقبت های بعد از عمل بینی مطرح خواهد شد.
فرد باید آزمایشات را انجام دهد و روز عمل بینی همراه داشته باشد.
شب قبل از جراحی بینی
شب قبل از عمل بینی فرد باید استحمام نماید تا در یک یا دو روز اول بعد از جراحی بینی نیاز ضروری به حمام کردن پیدا نکند.
شام سبکی میل کنید و حدود 6 الی 8 ساعت قبل از جراحی بینی از خوردن و آشامیدن خودداری نمایید.
روز جراحی بینی
فرد باید روز جراحی بینی ناشتا باشد و یک ساعت قبل از زمان تعیین شده در کلینیک حضور داشته باشد.
بعد از اقدامات لازم برای بستری شدن و کسب آمادگی لازم فرد به اتاق عمل راهنمایی می شود.
مراحل جراحی بینی در اتاق عمل به این صورت است که وقتی فرد به اتاق عمل وارد شد آشنایی مختصر و کوتاهی با تیم درمان خواهد داشت.
سپس فرد توسط متخصص بیهوشی در کمتر از یک دقیقه بیهوش می شود و صورت فرد ضدعفونی می شود.
برش های لازم توسط جراح بینی برای اعمال تغییرات در داخل یا خارج بینی زده می شود و بعد از جدا شدن پوست از ساختمان بینی تغییرات اعمال می شود.
در پایان پوست بدون هیچ تغییری سر جای خود قرار می گیرد و بخیه زده می شود در محل های برش خورده در نهایت بینی با زدن چسب و گذاشتن اسپلینت بینی پانسمان می گردد.
فرد به ریکاوری منتقل می شود تا هوشیاری لازم را کسب نماید.
سپس به بخش منتقل می شود و تحت نظر خواهد بود و بعد از اینکه شرایط فرد نرمال و طبیعی شد ترخیص می گردد.